perjantai 11. tammikuuta 2013

Kiukkuperjantai

Vaikka olen valinnut punnitusaamukseni maanantain, eihän se estä sitä, etteikö muinakin aamuina voisi käydä vaa´alla. Ja kuten viime maanantaina kerroin, näytti vaaka +400g enemmän kuin edellisellä kerralla, joka sekin oli "hups!" -kommentilla. Astuin sitten tänä aamuna vaa´alle. Ja paino ei ollut laskenut minnekään! Siitä kiukustuneena lähdin ilman  eväitä töihin. Hyvin meni päivä syömättä. Ja nyt vasta töiden jälkeen söin kaksi edellisessä postauksessa kuvattua salaattiannosta karjalanpiirakan ja juuston kera. Saa riittää ravinnoksi tälle päivälle. Piste. 

Tiedän. Joo. Että ei ole oikeaoppista laihduttamista tämä, mutta näköjään muulla tavalla en saa painoa alaspäin. Ravinto pitää vähentää taas minimiin. Aamupala ja myöhäinen lounas. En ottanut työpaikalla jonkun tarjoamaa suklaahippukakkua. Neljä hedelmäkarkkia otin. Olivat löytyneet jostakin, kun edelleen jatkuvan remontin tieltä raivataan tiloja. Kuinka vanhoja lie olivat, mutta hyvältä maistuivat. Ja työtilani olen saanut jo takaisin. Se halpottaa kummasti.

Toinen kiukun aihe on huonosti nukuttu yö. Kuinka ihanaa olisikin nukkua edes yksi yö heräämättä välillä. Nimittäin PoikaKoira seilaa makuuhuoneen ja oman koppansa välillä pitkin yötä. Se ei sinänsä minua haittaa, koska kyllä minusta yksi pieni kotikoira mahtuu sängyn päässä nukkumaan ja lämmittämään jalkoja. Mutta. Se kuorsaa. Olisikin ainoa kuorsaaja. Kun lisäksi vieressä korisee ja kuorsaa flunssainen Aviokki, ei minun auta muu kuin kaivaa korvatulpat esille.

Kuikkuperjantai jatkuu. Alan virkkaamaan.Perheen lellikki, PoikaKoira sohvalla. Me ollaan ilmeisen lepsuja koirankasvattajia...

8 kommenttia:

 1. Luin ensin otsikon "kinkkuperjantai" ja ajattelin, että kaapista on torttujen ja pipareiden lisäksi löytynyt ylimääräinen (anopin paistama) kinkku. Ei sentään!

  En ole vieläkään itse uskaltautunut puntarille. Tänään kävin naapuritalon alakerran lounasravintolassa syömässä, muuten on mennyt omat eväät -linjalla suhtkoht kevyesti. Kahvipullaa pitää iltaisin olla, vaikka teetä juonkin. Sen verran liikun, että yhden pullan voin ottaa. Tekosyy?

  Tänään joogaamaan - siellä ei paino tipu, mutta runko vetreytyy.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kyllä olla oikein sekin otsikko, tosin ei enää tänään eikä viime vuosina. Anopilla oli nimittäin aina kesäisin kolme sikaa. Miksi? No että jokaiselle veljelle ja itselle saatiin oma kinkku. Ja yksi jäi vielä yli loppiaiseksi...

   Samoin hyvää viikonloopua sinne. Me lähdemme Kajaaniin "näytelmään".

   Poista
 2. Sinä kyllä pärjäät vähillä ateriakerroilla. Ei onnistuisi minulta, mutta jokainenhan on erilainen. Hirveää muuten, miten yli 40 vuotiaana ainakin minulla energian tarve on vähäinen. Saa tosiaan nipistää syömisistä tai liikkua hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Energiantarve vähenee todella hurjasti "vanhetessa". Sanonkin aina, että minun ei tarvitse kuin vilkaista herkkuhyllyyn päin, ja painoa on tullut kilo lisää. Huoh.

   Poista
 3. Mulla oli aika "tuhoisa"joululoma... Onneks tuo maanantaina alkanut SD tuntuu hävittävää niitä kivasti.

  Joskus on ihan terapeuttista kiukutella, kunhan ei joka päivä ;).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä sama täälläkin. Ja nyt yritetään palautua ruotuun. Vaikka mielestäni en syönyt övereitä missään tilanteessa, mutta ilmesesti kuitenkin ruokailukertoja oli enempi kuin tavallisesti...

   Samoin hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Se kiukuttaa kyllä, kun vaaka ei heilahda ;) Ymmärrän hyvin.Mullaki on muuten huono yö takana. Jostain syystä uni ei vaan tullut.Vasta 3 jälkeen nukahdin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö heittäytyä ihan syömättömäksi... Kyllä me onnistutaan!

   Poista