maanantai 7. tammikuuta 2013

Näin se homma etenee!

Tässä ensin kuva hommasta joka etenee: afrikkalaiset kukat
Ja sitten homma joka ei etene: painonpudotus. Kuten tuossa muutama päivä sitten mainitsin, kävin vaa´alla (hups). Otin aloituslukemat ylös. Uuden vuoden lupauksessani lupasin käydä joka maanatai vaa´alla. Ja voi p....n marjat! Vaikka olen muka palannut diettiruokavalioon, oli painoni noussut 400 g edellisestä punnituksesta. No huoh. Ensi viikolla on jälleen uusi maanantai...

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä! +400 g ei ole vielä mikään iso muutos, mutta harmittaa kun paino kehittyy väärään suuntaan. En ole lukenut kaikkia viime vuoden kirjoituksiasi, pidätkö ruokapäiväkirjaa? Kun on dieetillä, voi käydä niin, että aineenvaihdunta hidastuu, eli keho käyttää yhä vähemmän energiaa. Pystytkö lisäämään liikuntaa - esim. sauvakävelyä, vesijuoksua tai hyötyliikuntaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän pitkistä kävelylenkeistä koiran kanssa, Kunhan ilmat taas tästä lauhtuvat,pääsen taas kunnon lenkille. Välillä voi vähän juostakin... Ja keväämällä odottaa työmatkapyöräily. Ruokapäiväkirjaa en nyt pidä. Pitäisi kait ottaa jälleen käyttöön...

   Poista
 2. Ei pidä lannistua, sanoo ihminen, joka ei ole uskaltautunut viikkokausiin puntarille...

  Kävin lauantaina hiihtämässä, eilen uimassa, tänään melkein tunnin koiralenkillä... aivan kuin en tekisi mitään, missään ei näy eikä tunnu. Vähänkö lannistavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran rankka oli tuo viime vuoden painonpudotus, että en ala heti pilaamaan hommaa. Palaan ruotuun! Ainoa tie hoikkuuteen minullakin on ruoan vähentäminen.

   Poista
 3. Älä lannistu! Sinä olet ollut niin sitkeä pudottaja, että siitä se paino taas laskee. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Minä käyn puntarissa aina perjantaisin, koska työviikon aikana on jotenkin säännöllisempää ja helpompi tsempata. Maanantaisin on aina paino vähän korkeampi, koska viikonloppuna sallin itselleni "pyhäruokaa" ja ehkä vähän kaloripitoista juomaakin. Ja sitten toiseen asiaan, mitä lankaa käytät noihin kukkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen, vaaleanpunainen ja valkoinen lanka on Novitan wool-lankaa. Sitten halusin lisää väriä ja lähimarketissa oli hitusen ohuempaa Novita Nalle aloe vera lankaa (keltainen ja vihreä). Nuo muut värit ovat sitten lankavarastostani löytyneitä pätkiä... (Siis vain tuo sininen ja liian paksu ruosteenpunainen).

   Maanantain punnitus on vain jotenkin "todentuntuisempi". Ei ole huijausta...

   Poista
 5. Mahtavat värit noissa Afrikan kukissa!

  Pelkkään painoon ei kannata tuijottaa. Ootko ottanut mittanauhalla mittoja tai käyny kehonkoostumus puntarilla?

  Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä edelleen mahdun näihin 27 tuuman Espritin farkkuihin. Tosin tunnen, kuinka ne kiristää. Muut farkut on 28 tuuumaa. Isompia en aio ostaa!

   Poista