torstai 24. tammikuuta 2013

Post it!

Ruokatunnilla väsättiin työpaikalla kukkasia, pääosin Post it -lapuista. Niitä kun on siellä aina runsaasti saatavilla. Idea lähti edellisestä Kodin Kuvalehden jutusta, jossa näihin oli ohje ja joku sai idean vääntää näitä töissäkin. Jotkut (minä mukaan lukien) sitten halusivat oppia myös tuon mallin.


Post it -paperi on hommaan vähän turhan jäykkää. Nuo taustalla olevat mustat kukat on tehty ohuemmasta paperista, josta taittelu onnistui paremmin. Kokeilumielessä ajattelin liimaata yhden mustan paperin sisäpuolelle väriä antamaan tuollaisen punaisen Poist it -lapun, ja silloin siitä vasta paksu taiteltava tulikin.

Ihanaa, että huomenna on jo perjantai. Tämä viikko on mennyt tosi nopeaa ja ensi viikko onkin jo tammikuun viimeinen. Kitukuukausi alkaa olla melkein ohi!

5 kommenttia:

 1. Ihania kukkia. Enpä ole ennen nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä linkki: http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/koti/tee_se_itse/askartele_hurmaavia_paperikukkia

   Poista
 2. Äitini tekee noita ja niitä on joka hiton paikka täynnä! :D

  Nuo sinun tekemäsi mustat ovat kyllä aika kivan näköisiä.

  Noista saa muuten kivoja, kun liimaa monta yhteen ja tunkee sinne sisälle jouluvalot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tulipalon riskiä? Joo, en minäkään erityisesti mistään krääsästä ja pölynkerääjistä pidä. Kädet vaan haluavat aina tehdä jotain...

   Poista
  2. Ne täytyy olla sellaiset valot, että niissä on erillinen muuntaja, ettei ne itse ledit kuumene. Tavallisia valoja en laittaisi, joskaan ei niitä taideta enää myydäkään. Eikä tietysti mitään jouluvaloja kannata ilman valvontaa jättää päälle.

   Poista