keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ostoskanava

Viimeisen lomapäivän alkajaisiksi eksyin Ostos-tv:n kanavalle. Sitten minun päässääni naksahti jotenkin... Tilasin sieltä nimittäin tämän:


Nicer Dicer plus -setin... Minä en ole koskaan, en koskaan tilannut mitään mistään ostoskanavalta enkä yleensäkään juuri mitään esim. netin kautta. Olen kyllä sivusilmällä katsellut kuinka näppärästi tämä vehje "kuutio, siivuttaa ja pilkkoo tasakokoisia palasia...". En ottanut aikaa, mutta minusta tuntui, että tuo mainospätkä kesti ainakin puoli tuntia. Ja kun soitin tilauspalveluun, oli siellä linjoilla ruuhkaa. Että kyllä kait se kannattaa mainostaa.

En oikein jaksa uskoa, että tuo kestää pidemmän päälle esim. raakojen porkkanoiden tai perunan pienimistä. Mutta katsotaan. Vai jääkö se kaapin perälle yhtä hankalana kuin Tupperwaren salaattilinko... tai samaisen firman sipulinpilkkoja... Ahkerana kasviswokkien tekijänä uskoisin sille kuitenkin löytyvän käyttöä. Nyt pari viikkoa malttamatonta odottelua!

8 kommenttia:

 1. No oho. Minä en ole vielä noihin haksahtanut. Toivottavasti on hyvä.
  Minulla on aina takaraivossa ajatus, että kaikki tuotteet saisi jostain marketista halvemmalla. En ole kyllä edes tiedä myykö normaalit kaupat näitä tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selailin minäkin vähän netin keskustelupalstoja ja olisi kait tuon saanut hiukkasen halvemmalla esim. eBays:ta. No, tulipahan tilattua. Kaupassa en ole vastaavaan törmännyt. Löytyisi varmaan jostakin.

   Poista
 2. Mä en varmaan osais ees käyttää moista hirviötä ;) Mut joskus on kiva, ja tekee hyvääkin ostella jotain uutta. Ostinhan mäkin ennen joulua moppirobotin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siivoaako se robotti hyvin? Sopis varmaan mullekin.

   Poista
  2. Pyyhkii pölyt aika tarkasti, jos ei oo esteitä menoreitillä. Mutta ainahan niitä on, joten joihinkin kohtin jää muruja. Mutta kun irrottaa pölyrätin, niin uskomattoman paljon se on siihen pölyä löytänyt jostain sängyn alla. Niin tarkasti ei itsellä tulis mopattua. Mutta parhaitenhan se varmaan sopis jotain suurta avaraa urheiluhallia siivoamaan.

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odottelen kokemuksiasi, kunhan saat härvelin kotiin. Ainakin terien ja muiden härpäkkeiden määrä on vaikuttava.

  VastaaPoista
 4. Kerro sitten, miten toimii, katselin tuota nimittäin itsekin. Olen kyllä päättänyt, etten ikinä tilaa mitään ostoskanavan tavaraa, vaikka siellä olisi kyllä yksi shampoo(se vaahtoamaton), joka houkuttelee. :D

  VastaaPoista
 5. Juu, kertoilen sitten, mitten työskentely sujuu!

  VastaaPoista