sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mökillä

Ensimmäinen yön yli reissu mökille tänä keväänä. Viime viikon tulva oli laskenut niin, että autolla pääsi perille saakka. Tiellä oli enimmillään vettä vain noin 10 senttimetriä. Tosin tuollainen "vetten päällä" ajelu on sen verran hankalaa puuhaa, että minä kahlasin suosiolla mökille ja jätin ajohommat Aviokille. Tien ja ojan erottaminen on hankalaa. Kotiin lähtiessä menin kyllä autoon, mutta pidin silmät kiinni koko ajan... :)

Puuhastelua oli sen verran paljon, että syöminen jäi vähemmälle. Onneksi. Ja kun saavuimme takasin kotiin, huomasin, että kylmälaukku unohtui mökin kuistille... Siellä oli mm. valmis kreikkalainen salaatti ja rastesalaatti. Ei lähdetty hakemaan kylmälaukkua vaan soitin serkulleni, että hakisitko laukun pois ja syö sisältö ja syötä loput vaikka koiralle...

Kyllä oli taas ihana istua mökin kuistilla ja kuunnella luonnon äänirikkautta. Lintuja oli jo moneen lähtöön. Västäräkkikin keikutteli pyrstöään vielä jäisellä järvellä. Kurjet taistelivat reviireistään ja ainakin 20 teertä kujerteli aamuyöstä rannalla. Nyt jos koskaan olisi paremmalle kameralle ollut käyttöä. Pokkarini zoomi ei riittänyt mihinkään.

Hirven p....aa etualalla. Tilanne ei niin paha, miltä se vaikuttaa. Kunhan vain pysyy tiellä eikä aja ojaan...

4 kommenttia:

 1. Aika hurjan näköinen mökkitie teillä, enpä uskaltaisi tuosta ajaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään olisi uskaltanut ajaa, mutta ne miehet... Vaikka rattia piti pitää vain suorassa, minä olisin varmasti ajanut ojaan.

   Poista
 2. Hurjasti on vettä siellä teillä. Täälläpäin alkaa nurmikot olemaan jo haravointi kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden viikon kuluttua uudelleen mökille, helatorstai-viikonloppuna. Toivottavasti silloin pääsee haravoimaan ka kulottamaan...

   Poista