sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Onko toivoa?

Helmikuun 4. päivä aloitin tämän projektin.Ja nyt on kulunut kaksi kuukautta ja tilanne on tämä:


On lämpöä, kosteutta ja aurinkoa. Mutta ei vähäisintäkään elonmerkkiä. Pitäisikö luovuttaa? Tämä varmaan kuuluu siihen muutamaan prosenttiin avokadon siemenistä, jotka eivät idä.

Mutta begonia nauttii:6 kommenttia:

 1. Juu, älä vielä luovuta. Mullakin tais kestää kolme kuukautta, ennenkuin siemen halkesi ja iti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää. Mä yritin koputella tuota siementä ja ainakin se vaikutti kovalta. Ei siis ole mätänemistilassa... Eikä ole tummunut ja ei haise pahalle. Tuloksia päivitetään, kunhan jotain tapahtuu.

   Poista
 2. Niin siis semmonen kaupan avokadon siemen? Onko se pienemmän vai suurempikokoisen lajikkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaupan avokadon siemen, muistaakseni sellainen "ready to eat"- versio. Ja minusta ihan normaalin kokoinen. Ei kuitenkaan niitä ihan pieniä.

   Poista
 3. Et voi luovuttaa. Nyt on pakko vaan odottaa ja odottaa - joko se alkaa kasvaa tai sitten ei.

  Eilen kylvin samettikukkien (meillä sanottiin kotona samettiruusuiksi) siemenet, laitoin myös persiljaa ja sidesalaattia kasvamaan. Näillä lumilla on kyllä turha haaveilla pihahommista... mutta mieheltä olen kyllä tilannut takapihalle kasvulaatikoita. Oikeastaan olen tilannut koko takapihan uusiksi. Katotaan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on mökillä niitä kasvulaatikoita. Jätelaudoista kasattiin. Viime kesänä ahdoin ne vaan innostuksissani liian täyteen. Nyt pitää olla maltillisempi.

   Poista