perjantai 26. huhtikuuta 2013

Perjantai

Viikot ja päivät vierivät hurjaa vauhtia eteenpäin. Vastahan oli maantai ja minä iloisena polkupyöräilemässä töihin ja kotiin. Mutta sitten en ole pyörään koskenutkaan. Miten siinä nyt niin kävi? Piti ihan tarkistaa almanakasta. Paljonpa auttoi... Tiistai, en muista syytä, keskiviikko, torstai... taisi olla sateen uhkaa... ja tänään perjantaina... pakkasta aamulla. Mutta ensi viikolla on viikko uusi ja ainakin lämpötilat ovat hiukkasen korkeammat kuin tällä viikolla. Ja ei noita pyöräteitä ole vieläkään puhdistettu kunnolla.

Onneksi ensi viikolla on toukokuu. Paras kuukausi kaikista. Kesä tulee.


Varasin matkan. Että varmasti saa lämpöä ja rusketusraidat. Siitä myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä täälä Virpparisa o putsattu, oikee kiiltelee :D :D Uuuh, tuo matkan varraus kirpasee, tekis kyllä mieli itelläki varata, raskiskoha... isäntä täyttää syksyllä 50, sehä ois sille niinku ylläri :D Oha se kyllä kiva, jos o tääläki lämmintä, mutta eniten rrrrrakastan tälä valua, syksy saa munt aina masentuu, pimmeys syö munt elävältä, mutta valo... ahh, ihanaaaaaaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin. Valo on ihanaa. Kyllähän ne matkat aina maksaa, mutta asialla on myös toinen puoli. On hyvä käydä välillä jossain vähän kauempana omista nurkista.

      Poista