maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sukat

Nyt kävi naisihmiselle niin, että ei ollut ainoitakaan ehyitä pikkusukkia kaapissa. Lauantaina täällä sattui olemaan tämän liikkeen, tunnistatte varmaan kuosin, avajaiset. Joten kolme paria lähti mukaan.Tänään sitten töiden jälkeen sitä polkupyörän matkamittaria asentamaan. Liike myönsi mokansa ja asensi mittarin samantien. Olihan kamala ajella jälleen jäisillä pyöräteillä. Ihan soijaa pukkasi. Joten talutin suurimman osan matkasta. Näillä näkymillä en pääse töihin pyörällä kuin Vapun jälkeen, jos sillionkaan.

4 kommenttia:

 1. Aina, siis ihan aina olen aloittanut pyöräkauden pääsiäisen jälkeen pääsiäisen ajankohdasta riippumatta. Huomenna menen autolla, kuten koko viikon. Mies kulkee kimppakyydillä tämän viikon ja haluan luideni pysyvän ehyinä. Pyörä kuitenkin odottaa polkijaansa, polkija vaan odottaa keväämpää hetkeä.

  Pitääpäs käydä katsomassa tuota Marimekon myymälää. En ole hetkeen käynytkään katsomassa, mitä uutta heillä on tarjota. Rotuaarin toisessa päässä oleva liike on nykyään niin kauhean sekava ja täynnä kaikenmaailman vaatetta, ettei oikein osaa katsella mitään.

  Kiva, että vähän tulee keskustaan lisäeloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Rotuaarin alkupään myymälähän lopettaa pikkuhiljaa Marimekon myynnin. En oikein tiedä näitä liike-elämän kiemuroita, kun se Pohjan Somekin joutui lopettamaan. Että niitä Marimekon tuotteita saa nyt vain sieltä Rotuaarin toisesta päästä. Aika pieni oli liike, mutta sitä tuttua laatua.

   Lauantaina tunsin itseni vain olevan ihan väärässä seurassa. Kuraiset tuulipuvun housujen lahkeet lepattaen ja hikisenä kuljin siellä "frouvien" keskellä. No, kyllähän minullekin myytiin ja oltiin ystävällisiä.

   Poista
 2. Hei tuollaiset värikkäät sukat on nyt niin trendikkäät. Sit kun käärii vielä vähän lahkeita niin sit on ihan supertrendikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nyt tulisi sellaiset kelit, että voi pistää pikkukengat jalkaan. Sitten voi lahkeitakin käännellä. Nuo pinkki-keltaiset sukat trimmaa niin niihin mun pinkkeihin farkkuihin!

   Poista