torstai 25. huhtikuuta 2013

Rakas, sinusta on tullut...

pullukka. Katsoin siis toistamiseen tuota ohjelmaa. Ihan rehellisesti sanottuna, en kyllä ymmärrä, miten ihminen voi laihtua 7 viikossa 15 kg! Sehän vaatii yli kahden kilon viikkopudotusta. Sen verran tässä on tullut elämän aikana laihdutettua, että maksimissaan kolmena neljänä ensimmäisenä viikkona voi laihduttaa tuon pari kiloa, mutta kyllä vauhti sen jälkeen alkaa hidastua. No joo. On varmaan ennen punnitusta juotu niin paljon vettä kuin maha vetää ja loppupunnituksessa käytetään jo laksatiiveja apuna. Pessimistin veikkaus :)

Ainakaan minun silmääni tuon ohjelman kuntoilut eivät vaikuta kovin rankoilta. Ja se kahden viikon "loppuleiri", yksikseenkö siellä pitää treenailla ja jotain palloa heitellä seinään? Ei silti, että siinä mitään pahaa olisi, mutta olisi kait tuotantoyhtiökin päässyt halvemmalla, kun se olisi pistänyt kaikki "pullukat" porukalla treenaamaan. Olisi varmaan ollut jo jonkin verran kilpailuhenkeäkin ja ainakin seuraa toisista. Minulle tuollaisessa tavassa iskisi hotellikuolema. Vaikka liikuntaa olisikin.

Sitten pitäisi nähdä kyllä seurantaohjelmakin. Miten hyvin on pysytty ruodussa? Mutta mukavahan se on, että ihmiset pääsevät alkuun painonsa pudottamisessa. Hyvänä motivaattorina tuollaiseen ohjelmaan osallistuminen varmasti toimii.

Viime kesän uhkea salaattipenkki. ei mahtunut tillit eikä kehäkukat tuosta välistä kasvamaan.

2 kommenttia:

  1. Mulla pisti silmään se miehen "ihana" motivointi argh. Tytsy jäi harmillisen vähän tavoitteestaan. Noissa ohjelmissa on se tylsyys, et ne antaa ihmisille liian helpon kuvan laihduttamisesta ja sen nopeudesta. No jo laihduttaminen on periaatteessa helppoa, mutta se ylläpito... Jos ei työstä kunnolla asioita sitä niin helposti palaa vanhaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllä muakin kävi sääliksi se tyttö/nainen. Mutta toisaalta pitäähän näissä jaksoissa olla joitain epäonnistumisiakin. Että ei se kaikilla ole niin helppoa...

      Poista