sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Harvinaista herkkua

...nimittäin auringonpaiste ja lenkkeily t-paitasillaan. Onkohan yksin kaupungilla kävelevä nainen sittenkin julkista riistaa? Nimittäin jos olen lenkillä Aviokin kanssa ei koskaan, ei koskaan kuulu mitään huomautuksia. Mutta tänään ollessani yksin lenkillä yksi spuke (siis kuinka mieltä ylentävää...) sanoi ilmeisesti PoikaKoiralle "kis kis" ja minulle "tuu ottaan siideriä". No en mennyt. Sitten muutaman kulman takana sellainen tatuoitu kuntosalihirmu sanoi "sinulla on komea koira". Häntä kiitin. Sinänsä ihan harmittomia huomautuksia, mutta kaippa se on niin, että mies naisen rinnalla suojelee häntä.


Huomenna mökille. Nimittäin serkkuni tulee jälleen korjaamaan saunan kiuasta. "Savurööri" ei ole kunnolla kiinni hormissa ja sieltä tulee vähän silmiä kirveleviä palokaasuja. Mitähän sitä keksisi palkaksi? Rahaa hän ei suostu ottamaan vastaan, mutta en minä nyt ilmaiseksikan kehtaa toisella töitä teettää. Varsinkaan kun ei vastavuoroisesti osaa mitään, mistä olisi monitoimiserkulle apua.


                                                Parvekepuutarhan kauneutta.

2 kommenttia:

  1. Hei vau, oot alle vuodessa laihtunut 20 kiloa?? Tajutonta! Aivan mahtava saavutus :) Minkä ikäinen muuten olet?

    VastaaPoista
  2. Hih, siis kuinka vanha... Todella vanha. Minulla on kaksi lasta, jotka asuvat jo omillaan ja muistan, kun Abba voitti Euroviisut! Eli olen varmaan vanhimmasta päästä täälä laihdutusblogistaniassa. Mutta nuori mieletäni! Kiva, että seuraat jorinoitani!

    VastaaPoista