lauantai 14. heinäkuuta 2012

Miksi aina sataa?

Tiedän, että on olemassa talvi-, kevät-, kesä- ja syksyihmisiä. Minä olen ehdottamasti kesäihminen, sitten kevätihminen. Syksy menettelee, mutta talvi on kamala. Aurinko, lämpö ja valo -siinä kaikki mikä antaa minulle voimaa tulevan syksyn ja talven koitoksiin. Mutta kait tällaisiakin kesiä pitää välillä olla. Mutta tulisi nyt edes pieni hellejakso... Viime kesänä hankkimani tuulettimetkin ovat vielä kaapin perällä. 


Mökin grillibileet menivät oikein mukavasti. Ja kuvitella, kukaan vieraista ei ollut ennen maistanut halloniumjuustoa! Ainakin sanoivat pitävänsä siitä. Karitsan kareet onnistuivat erinomaisesti, vaikka en koskaan olekaan itse tehnyt niitä. Sivusta olen kyllä niiden valmistamista seurannut. Noinhan ei pitäs koskaan toimia. Eli tehdä ensi kertaa vieraille jotain itselle vähän ehkä epävarmalla pohjalla olevaa tarjottavaa.


Onneksi nyt on tiedossa tavallista arkea. Saa taas tasapainoitettua nuo syömiset ja 59 kg:n tavoitepaino lähestyy.


Puoliksi terveellinen iltapala, marinoidut mansikat. Viipaloi lasiin mansikoita. Kaada päälle haluamaasi siideriä. Pistä lasi jääkaappiin pariksi tunniksi.  Sitten lusikoi herkku suuhusi ja juo loppu "marinointineste".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti