keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kirpputoriyhteenveto

Eilen päättyi kaksiviikkoinen kirpputoripöytävuokraus. Olen todella tyytyväinen myyntiin. Myyntiprosentti oli melko tarkkaan 70% (90 tuotetta). Niistä farkuista myytiin 80%, 23 paria 28:sta. Jakut myytiin kaikki. Se mitä jäi, oli lähinnä t-paitoja, mekkoja ja talvisempia vaatteita. Nyt vien loput vaatteet pelastusarmeijan keräyspisteeseen. Niin, paitsi pesin uudelleen ne neljä myymättä jäänyttä t-paitaa ja vien ne mökille. Kesämökkihän on perinteisesti suomalaisten kaatopaikan esiaste. Kyllä ne mökkipaidoiksi kelpaavat.


Olin eilen juhlistamassa USA:n itsenäisyyspäivää. Juu, tiedetään, oikeasti se on 4. heinäkuuta. Sen ainoan kerran kun olen USA:ssa käynyt, sattui se juuri tuon itsenäisyyspäivän aikaan. Niinpä me, jotka siellä olimme, päätimme pistää aina juhlat pystyyn myös täällä kotimaassa. Ruokana oli jättihampurilaiset, tietenkin itsetehdyt barbeque tyyliin. 200g:n jauhelihapihvi, päällä sinihomejuustoa, ananassiivu, kananmuna ja pekonia. Mutta huom, ei majoneesia. Annos oli niin iso, että toin neljänneksen pihvistä PoikaKoiralle. Doggiebag sananmukaisesti.


Tämä päivä meneekin sitten salaatilla, "Insalata Verde". Salaatinlehtiä, kurkkua, kevätsipulia, avokado ja fetaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua ja maistuvia grillijuhlia! :) Menu kuulosti herkulliselta.

    Hyvä myyntiprosentti! Kannatti pitää. Jospa innostuisin itsekin muutaman viikon sisällä.

    VastaaPoista
  2. Joo, kannattaa ainakin yrittää. Pitää myös vähän googlailla, mitä keskustelupalstoilla sanotaa eri kirpputoreista. Toisilla kauppa käy paremmin.

    VastaaPoista