tiistai 3. heinäkuuta 2012

Miinus 20 kg ja 100 grammaa!!!

Hip hei ja hurraa! Tänään vaaka osoitti sitten sen, mitä tässä on jo toista kuukautta odotettu: miinusta 20 kg ja 100 grammaa päälle! Eilenhän lukemat olivat tuossa taulukossa ylöspäin, mutta niin vain aamulla oli vaa´assa hyvät lukemat. Oikeastaan arvasin sen, koska eilinen päivä meni vessassa ravatessa ja muutenkin olin liikkeellä koko päivän. Tosin kuten sanoin, olen käynyt jo lukemisa 61,8 kg, mutta nyt katson välitavoitteen täyttyneen.


Jospa sitten ottaisi sen uuden tavoitteen, 59 kg. Siihenhän on matkaa 2,7 kg. Jos vaikka joskus syksyllä olisi nuo lukemat puntarissa. Syyskuun alku on hyvä tavoite. Silloin myös diettiä ja elämäntapamuutoksen opettelua tulee vuosi täyteen. Jaa, mutta eihän siihen ole kuin kaksi kuukautta. Marraskuun alku...?


Aikaisemmin (siis monesti...) olen pudottanut painoa aina talvisin. Minusta syksy, talvi ja kevät säännöllisine rytmeineen on hyvä pohja painonpudotukselle. Mutta kyllähän tämä kesäkin on ihan ok. Pitää vaan jättää ne kesäherkut vähemmälle. Ja kesäisin on aina enemmän kaikkea syömistapahtumia. Nytkin parit grillijuhlat odottavat... Joskus mietin, mitä ne normaalipainoiset ja hoikat ihmiset oikein syövät? Kun meikäläisellä jokainen syöty suupala tuntuu ja näkyy painossa. 


Olen todella tyytyväinen myös kirpputorimyyntiini. Viikossa pöydästäni on ostettu 64 tuotetta. Hinnaltaan 1 - 8 euroa. Jotkut sanovat, että kirppiksillä varastetaan pöydistä paljon tavaraa. No tällä kirppiksellä ainakin tuntuu olevan rehellisiä asiakkaita. Onhan pöydästä voinut kadotakin jotain pitkäkyntisten mukaan, mutta jos joku haluaa jotain niin kovasti, niin vieköön.


                                                Kevyttä kesäherkkua tulossa!

7 kommenttia:

 1. Upeasti olet saanut painoa pudotettua! =) Hienoa!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vau!! :) Hienot lukemat, hieno pudotus - onnea siitä kaikesta!

  Kesäherkut niin kauniisti riveittäin. Ilo on kohta kesäsatoa korjata! :)

  Ps. MInäkin mietin joskus, miten ihmeessä hoikkien kestää syödä. Olkootkin, että osa heistä liikkuu paljon. Mutta kun itsellä ei auta se liikkuminenkaan siihen, että voisi syödä ihan mitä vaan. Ehkä siis on sittenkin totta, että osalle meistä kilot kertyy helpommin. Tietysti se ei ole syy kiloillemme, mutta on sillä silti merkitystä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Hienoa! :)
  Ihana lukea sun maltillisista tavoitteista :) Itse keväällä ahnehdin liian ison tavoitteen liian lyhyelle ajalle realistisesti ajatellen joten päin honkiahan se homma meni. Nyt uudella asenteella; hitaasti mutta varmasti :)
  ehkajonkainpaivana.blogspot.fi

  ps. kaksi kuukautta syyskuuhun? Mihin ihmeeseen tää aika menee? :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja kannustuksista!

  VastaaPoista