maanantai 30. heinäkuuta 2012

Paluu arkeen

Pikkuhiljaa  pitää yrittää toipua viime viikon järkytyksistä ja palautua arkeen. Töissä tulee olemaan kamalasti hommia... Katson miten jaksan ja ajattelin, että jään sitten vaikka virkavapaalle joksikin aikaa ja hoitelen äitini asiat kuntoon. Näin monen sadan kilometrin päästä niitä on vähän vaikea hoidella. Katsotaan nyt kuitenkin ensiksi, millaisessa kunnossa hän pääsee kotiin.


Ehkä olotilan normalisoitumista osoittaa sekin, että nyt on vähän nälkä. Aamupalaksi join  kaksi kuppia maitokahvia, sen kera kaksi vanhaa piparia ja yhden palan tummaa suklaata. Myöhäiseksi lounaaksi kaapissa näkyy olevan Wigrenin olutnakkeja (noin 130 kcal/nakki) ja eilistä broilersalaattia (oman maan salaatinlehtiä ja silopersiljaa, tomaattia, kurkkua, kevätsipulia, oliiveja, fetaa ja broileria). Saa kelvata. Niin reipas en sentän vielä ole, että jaksaisin lähteä kauppaan.


Keltahelokki, loistaa kuin kulta.

2 kommenttia:

  1. Moikkis, tulin Possumunkin sivun kautta tänne. Tarvii ajan kanssa lukea tekstejäsi. Samoilla linjoilla mennään, laihdutusta ja muuta elämää...

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä tuolla Possumunkin blogissa! Niin mä olen vähän ajatellutkin, että sitä kautta se tulee...

    VastaaPoista