keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ruokailupäivitystä

Pistämpä tähän vähän ruokailupäivitystä väliin. Aamupalalla ei ollut mitään järkevää syötävää. Joten kaivoin kaapista viime joulun tienoilla nyyttikesteihin varaamiani valmispiparkakkuja. Viimeinen käyttöpäivä on lokakuussa. Mahtaa olla paljon säilöntä- ja lisäaineita. Söin kaksi kappaletta. Lisäksi pala tummaa suklaata ja maitokahvi. Olen opetellut juomaan kahvin mustana, mutta nyt jääkaapissa on maitopurkki, lasten varalle. Pitäähän se käyttää pois.


Minulla oli tapaaminen KiireisenUranaisen kanssa klo 13. Joten ennen sitä söin lounaaksi 5 oliivia, palan juustoa ja noin 1,5 dl eilistä salaattia. Tapaamisen aikana join Cafe Latten. Sen mukanaan tuluut sulkaakarkki on edelleen laukussani. Hyvä minä!


Päivälliseksi 5 pientä uutta perunaa, 2 palaa silliä, 1 1/2 jauhelihapihviä ja vihersalaattia.


Sitten tunnin päiväunet sateen ropistessa ulkona. Herääminen oli vaikeaa. Olisin halunnut nukkua aamuun asti... Tällaista tänään...


Kesäpäivänhattu on kiitollinen kukkija.

2 kommenttia:

  1. On ihailtavaa tai jotain käsittämätöntä, että joku voi syödä kaksi keksiä/piparkakkua syömättä niitä sen enempää! :)

    Uudet perunat ovat niin herkkua. Eilen viimeksi vetäisin useamman sillin kanssa. Nopeaa ja helppoa, kesän suosikki. <3

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Uudet perunat on ihan pop! Ja sipuli sekä silli niiden kanssa. Yritin kerran pakastaa uusia perunoita erään lehden ohjeiden mukaan Uudeksi vuodeksi. Ei onnistunut. Eli nautitaan uusista perunoista nyt.

    VastaaPoista