maanantai 28. toukokuuta 2012

Auringon aikaansaama

Lauantaillinen maratonin seuraaminen ja eilinen ulkoaskartelu mökillä saivat aikaiseksi sen, että kasvoni ovat tänään todella helakan punaiset. Minussa on vähän auringonpalvojan vikaa ja pidän ruskettuneesta ihosta, mutta näköjään iän karttuessa myös ihon auriongonkestävyys muuttuu. Vai onkohan vika ohentuneessa otsonikerroksessa?


Huomenna pitäisi sitten käydä vaa´alla. Plussaa ei ainakaan pitäisi olla. Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mansikoita, Valion boysenmarjakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: raastesalaattia, annospusi (85g) sweet chili tonnikalaa, pala ahvenanmaalaista goudajuustoa
- päivällinen: Stocmannin katkarapu-greippi salattia. Oli aika erikoista: katkarapuja, greippiä, salaatinlehtiä, suolapähkinöitä, kuivattua sipulia ja kookoshiutaleita.
Viikko sitten istuttamani parvekepuutarha on jo näin vihreä. Oikean reunan krassit näyttävät itävän hitaammin, keskiosan sinikukkaseosta ole jo harvennellutkin. Myös mökin kasvatuslaatikot ovat naulaamista vaille valmiit. Koska ne ovat ihan ulkosalla, kylvän niihin siemenet vasta kesäkuun puolella.

1 kommentti:

  1. Olen havainnut viime vuosina saman ja saarnaan myös kaikille aurinkovoiteen käyttämisestä. Se ei missään tapauksessa estä rustettumista mutta estää palamisen ja suojaa mahdollisista suuremmilta vaurioilta. Muistathan käyttää! :)

    VastaaPoista