torstai 3. toukokuuta 2012

Pistää

Tänään iltapäivällä alkoi pistämään keuhkoihin. Ihan valtavasti. Piti oikein ottaa Buranaa, että kipu hellittäisi. Aviokkini sanoo aina kokemuksen syvällä rintaäänellä "se on keuhkokuume tulossa". Minulla pistää aina silloin tällöin näin kovasti keuhkoihin. Kertaakaan ei ole ollut keuhkokuumetta. Olisikohan katupölyllä osuutta asiaan? Astmaa? Vai vikaa sydämessä? Toivottavasti pysyn nyt kuitenkin terveenä, huomenna kun olisi kaikenlaista hommaa hoidettavana.


Tänään en ole poikennut yhtään jo tuosta yli 7 kk noudattamastani ruokavaliosta. Ei ylimääräisiä suklaita. Askeettista syömistä.


Lueskelin muutamia blogeja tässä ennen kirjoittamista ja niissä monessa valitettiin, että eipä ole oikein asiaa, kuka jaksaa lukea kaupassakäynneistä ja televisionkatsomisesta. Mutta sitähän elämä on. Ei minun elämässäni ainakaan tapahdu jatkuvasti mitään ihmeellistä. Se on sitä kaupassa käyntiä ja television katselua. Kyllä minusta tänne saa kirjoitella "vaatimattomimmistakin" asioista. Onhan se merkki siitä, että elossa ollaan ja dietti/laihdutuskuuri/elämäntapamuutos on käynnissä.
                     Näistä aineksista rakennettin vappuaaton ateria, jota vielä sulatellaan.

4 kommenttia:

 1. Totta puhut aika arkistahan tämä arki on, mutta mä oon päivä päivältä vakuuttuneempi, et just se arki on pop ja siitä voi kirjottaa.

  Herkullisista aineksista on reitin Vappuateria on koostettu.

  VastaaPoista
 2. Hih, ja huomasin, että tuosta puuttuu vehnäjauhot... pitsan pohjan päärakennusaine. Samoin, arki on pop!

  VastaaPoista
 3. Taisi olla mahtava vappuaaton ateria! :)

  Sinun matkasi on mahtava, mykistävä! Pysy terveenä, nauti auringosta ja keväästä! Tsemppiä haasteisiin ja viimeisten grammojen tiputtamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä myös sinulle! Kyllä nämä viimeiset grammat on sitten tiukassa!

   Poista