sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Hiiri kellarissa

Päästiin sitten vihdoinkin yön yli reissulle mökille. Tulva oli hellittänyt hiukan, mutta auto piti jättää naapurin pihalle ja loppumatka sujui kahlaten. Tosin Aviokkia tämä koski enemmän, koska hän joutui tekemään reissun pariin otteeseen, kun kaikkia tavaroita ei saanut kerralla autolta mökille. Minä kannoin vain PoikaKoiran.


Kivijalan päällinen vaikuttaa melko kuivalta, ainakin kellarista tarkasteltuna. Tosin katsomme hommaa lähemmin ilmojen lämmettyä. Kellari piti kuitenkin tyhjentää vedestä. Onneksi se ei ole iso. Kellarista löytyi kuollut hiiri ja elävä kastemato. Yäk! Ilmeisesti ne olivat kumpikin löytäneet tiensä sinne irronneen tuuletusaukon reiän kautta. Ja minua säälitti tuo hiiri... Kamalan kuoleman oli sekin kokenut.


Ainakaan ruoan puolesta ei tuolla reissulla päässyt lihomaan. Tänään piti sitten tietenkin taas maistaa vähän voileipäkakkuja äitien luona. Mutta huom! En ottanut täytekakkuja.


Huomenna taas paluu arkeen.
Mökki todella veden äärellä. Nappasin illalla tämän kuvan kännykällä olohuoneen ikkunan läpi. Jos mitään tulvavaaraa ei koskaan olisi, niin kyllähän näinkin lähellä vesirajaa olisi kiva olla.

1 kommentti: