keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Takaisin ruotuun

En ole uskaltanut käydä viikonlopun jälkeen vaa´alla. Oikeastaan ihan tyhmää. Tosin tuntui, että olen tänäänkin syönyt aivan valtavasti. Tosiasiassa en kuitenkaan. Toivottavasti tuo vanha pelkoni vaa´alle nousemisesta ei ota jälleen ylivaltaa. Kyllähän tämä prosessi on loppuun vietävä.


Töissä käymisessä on se hyvä puoli, että syöminen rytmittyy mukavasti. Silloin syödään, kun on ruokatunti. Kotona nälän on niin helppo saada yliote. Töissä pystyn välttelemään syömistä vaikka koko päivän, kotona en. 


Siis nyt minulle muistutus: tiukka loppuviikko!!!


Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu suvihedelmää (tulikin ostettua six-päkki... ei ole hyvää), Valion boysenmarjakarviaiskeittoa, pala tummaa suklaata ja viikonlopulta jäänyt After Eight (aiheutti omantunnontuskia...)
- lounas: Valion Mustaleimajuustokeittoa (ei ollut hyvää), kaksi palaa työkaverin tuomaa suklaata (aiheutti omantunnontuskia)
- päivällinen: raastesalaattia, Turunmaajuustoa isohko pala, salaatinkastike ja kaksi After Eight   suklaata (aiheutti omantunnontuskia)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti