tiistai 15. toukokuuta 2012

Hiirenkorvalla

Takapihan koivujen lehdet ovat puhjenneet tänään hiirenkorvalle! Kyllä se kesä siis sieltä jostakin tulee. Kävin myös tänään pyörällä töissä. On se kumma, miten se lähteminen tuntuu aina niin rankalta, mutta kun vauhtiin pääsee, menee matka jopa ihan nautinnollisesti. Huomenna pitäisi sitten olla töissä noin kahdeksalta. Ainakin nyt tuntuu, että lähden pyörällä, vaikka matkaan pitääkin lähteä melkoisen aikaisin.


Katselin vanhoja Painonvartijoiden aikaisia kirjanpitovihkosia. Olen laihduttanut heidän opeillaan elämäni aikana kaksi kertaa. Kummallakin kerralla noin 58 - 59 kg:n painoiseksi. Niin, ja lihonut sitten pikkuhilja takaisin... Kyllä se on niin, että tässä iässä jo pelkkä vilkaisu herkkuihin saa painon nousemaan kilolla. Keveäpää loppuelämää tavoitellessa taitavat ruokailut muuttua aika askeettisiksi.


Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu suvihdelmää, Valion mustaherukkamehukeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: 2 1/2 dl Knorrin tomaattivuohenjuustokeittoa, 1/3 prk raejuustoa
- päivällinen: vihersalaatti, salaatinkastike, pala jotain erikoisjuustoa ja Aviokin tekemää broilerwokkia (Oli vähän mautonta, mutta en viitsinyt mainita :) Mukavahan se on kun töistä tullessa ododottaa valmis ruoka.)
                                               Kukkaloistoa Kanarialta, joskus.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että työmatkapyöräily oli nautinnollista. Loistavia säitä toivon ja pyörän ehjänä pysymistä! :)

    Toivottavasti loppuelämän ruokailut eivät ole askeettisia, vaan voisi laihdutussaikaa rennommin syödä. Toki moni meistä joutuu aina tarkkailemaan syömisiään, mutta että siihenkin voisi tulla joku kohtuus. Tiedä häntä. Löytyisipä sellainen paino, jossa olisi suhteellisen helppo pysyä. MIkä se sitten lie onkaan meillä itsekullakin!?

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Niin, maailmassa on niin paljon hyviä ruokia! Kunpa muistaisi sen kohtuuden!

    VastaaPoista