perjantai 4. toukokuuta 2012

Kaupungilla

Järjestelin tämän päivän työjutut kolleegan kanssa niin, että pystyin pitämään "ylityövapaata". Aamulla oli sitten ensimmäisenä jälleen kampaaja. Väriä päähän ja harmaat piiloon! Sen jälkeen kävin luonaalla. Menin kaupungin keskustassa olevaan tyylikkääseen lounaspaikkaan, otin salaatin ja istuin ikkunapöytään. Kuinka hassulta olo tuntuikaan. Siis pitäisi oikestaan olla töissä, mutta siellä sitä vaan istuttiin. Työpaikaltani ei ole mahdollista lähteä lounaalle keskustaan. Söin salaatin tosi hitaasti, katselin ihmisiä ja join kahvia. Katselin kaupunkia ja sen vilinää ihan kuin ulkopuolisen silmin. Postinkantaja, ravintolan työntekijä, laitapuolen kulkija, maahanmuuttaja lapsineen, bisnesmiehiä... Kannatti maksaa tuosta ilosta 10 euroa! Ihan kuin olisi ulkomailla käynyt, vain lomalla voi olla samanlainen olo.


Sen jälkeen lähdin optikolle. Näissä nykyisissä laseissani ei sinänsä ole mitään vikaa, kaksi vuotta vanhat. Mutta haluan myös kasvoilleni uuden, keveämmän ilmeen. Mustat pokat vaihtuvat ohuempiin ja punertaviin. Silmälasien kehyksien valinnassahan on se juttu, että ne mitkä näyttävät telineissä mukavilta, voivatkin olla päässäsi ihan hölmöt. Onneksi tuo vakio optikkoni sanoo myös suoraan, jos jotkut pokat ovat huonot. 


Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu suvihedelmää, Valion mustaherukkakeittoa, pala tummaa suklaata
- lounas: salaattia, kurkkua, tomaattia, vuohenjuustoa, chilimarinoitua kanaa, pala patonkia ja jälkiruokana mini annos suklaamoussea kahvin kera (ja tämä kaikki vain 9,90 €)

2 kommenttia:

  1. Onnea uusille laseille! Itselläni on ja luotto optikko, jonka avulla löytää aina upeet pokat.

    Tollaset arkivapaapäivät, joskus on ihania.

    VastaaPoista
  2. Hesarin kuukausiliitteessä oli juttua silmälaseista, kuinka lähes jokaisen taittovirheet voitaisiin korjata leikkauksella. Jaa, uskaltaisinkohan minä mennä tuollaiseen leikkukseen, tuskin. Silmälaseilla saa myös vaihtelua ulkonäköön.

    VastaaPoista