maanantai 7. toukokuuta 2012

Tavoite lähestyy

Tässä sitä junnataan painonpudotuksen viimeisillä grammoilla. Olen vieläkin niin järkyttynyt tuosta ystäväni eilisestä puhelusta, että asia on ollut melkeimpä koko ajan mielessä. Anoreksia on niin vakava mielen sairaus, että siihen on ulkopuolisen melkeimpä mahdoton vaikuttaa. Olen lukenut jostakin, että 40 % vakavaan anoreksiaan sairastuvista kuolee ennenaikaisesti, 40 % taistelee asian kanssa koko loppuelämänsä ja vain 20 % paranee siitä kokonaan. Rankkoja lukuja.
Tuossa ylhäällä on minun painonpudotusmatkani. Pahoittelen taulukon heikkoa laatua. En ole koskaan tehnyt Exelillä mitään, tämä on aivan itse opiskeltu ja tehty taulukko. Toivottavasti saa klikkaamalla isommaksi. Tuonne vasemmalle jäi ikävästi tyhjää...


Alussa paino putosi hyvin. Viikon 17 jälkeen on joulunaika ja tuo viikko 36 on vappu. Aika karsealta näyttää tuo kilon nousu, mutta eikös se naisen elämä ja nesteiden kertyminen ajoittain voi vaikuttaa vieläkin enemmän? Ja tämän viimeisen kuukauden pudotus vähäiset 600 grammaa. Hah hah. Olen vain vaivaiset 2 kuukautta jäljessä tavoitteesta. En ole varmaan koskaan tehnyt mitään näin pitkäjänteistä, yli 8 kuukautta.


Ja sitten päivän syömiset. Se painohan oli aamulla 62,1 kg (pitkä ja paksu pyjama päällä)
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mansikoita, Valion boysenmarjakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: 2 1/2 dl Valion kasvissosekeittoa, 1/2 prk raejuustoa
- päivällinen: pala savustettua lohta, pizzasalaattia, Salaneuvosjuustoa, cappucino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti