tiistai 8. toukokuuta 2012

Pyörällä töihin -päivä

Teemapäiviä riittää. Bongasin, että tänään, 8.5., on kansallinen Pyörällä töihin -päivä. Eipä tuosta ole mediassa paljoa hehkutettu. Ja noita teemapäiviähän riittää. Yritin etsiä netistä jotain teemapäivä-kalenteria, vaan enpä löytänyt. Jonkinmoinen kalenteri löytyi Wikipediasta, mutta ei sekään pitänyt kokonaan paikkaansa. Minä saan oman pyöräni vasta huomenna huollosta. Kevätruuhkaa.


Katsotaan onnistuisiko nyt tämän eilen yrittämäni painonpudotustaulukon liittäminen tähän. Se on vähän heikkotehoinen, skannasin sen ja liitin sitten tähän. Toivottavasti saa klikkaamalla isommaksi. Mä en ymmärrä, miksi tuon taulukon liittäminen suoraan exelistä ei onnistunut. Se hävisi siinä vaiheessa, kun piti painaa "päivitä nyt" -toimintoa.


Tänään töissä oli aivan kaamea nälkä. Tuntui, että takeltelin sanoissani ja tutisin heikkona. Ajattelin, että haen isommasta marketista jotain hyvää salaattia päivälliseksi, mutta enpä sitten jaksanut. Lähimarketin pizzasalaatilla mennään. Ja säätiedoitukset lupaavat jälleen viikonlopuksi järkyttävän kylmää ilmaa...


Päivän syömiset
- aamupala: turkkilaista jugurttia, mansikoita, Valion boysenmarjakeittoa ja pala tummaa suklaata
- lounas: 2 1/2 dl Valion kasvissosekeittoa ja 1/2 prk raejuustoa
- päivällinen: pizzasalaattia, herkkusalaattia ja Salaneuvosjuustoa

2 kommenttia:

  1. Mahtava miinuskäyrä! Ei tuo kilon nousu ole yhtään karsean näköistä. Se on inhimillistä näin pitkissä projekteissa. Nousut ja tasaiset kuuluvat painonpudotukseen ja kuitenkin sinullahan on enimmäkseen miinusviikkoja. Kokonaisuus on hieno! Upeaa työtä olet tehnyt ja teet - onnittelut siitä!

    Sitä piti jo viimeksi kysymän, että hyvinkö pärjäät noin vähillä syömisillä? Itse kun tunnun potevan nykyään kroonista nälkää, vaikka syön reilusti enemmän :)

    Ihanaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Siis on minullakin krooninen nälkä. Olenkin miettinyt, milloin se näläntunne oikein katoaa? Johtuu myös osittain varmaan siitä, että iltapäivän salaattiannokset ovat aika isoja, vatsalaukku pysyy isona...

    VastaaPoista