keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Täydellinen jämähdys

Siis ei voi olla totta! Yli 30 viikkoa noudattamani, tuloksia tuottanut dietti on päättänyt tehdä lakon. Nyt ollaan jo siis viikolla 37. Olen liki neljä viikkoa pyörinyt näissä vähän päälle 62 kg lukemissa. Joskus lähellä 63 kg, joskus lähellä 61 kg. Etsiiköhän elimistöni taas tasapainotilaa, sillä tämän vähempää ei ihminen juurikaan voi syödä. Tai voi, mutta sitten käy huonosti. Huoh. Rankkoja aikoja on edessä, kesä kaikkine houkutuksineen. Ei auta muuta kuin sinnitellä. Periksi ei anneta! Vaikka monesti tekisi mieli.


Huomasin justiinsa, että huomenna on pyhäpäivä. Onkohan mikään ruokakauppa auki? Minulla ei ole mitään salaattiaineksia varattuna. Nyt en kyllä jaksaisi millään lähteä kauppaan. Muiden päivän töiden lisäksi kaksi palaveria imivät mehut tehokkaasti. Pitänee tyytyä herkkusienimunakkaaseen. Ja puoliksi nahistunut kurkku odottaa myös syöjäänsä.


Mutta ihanaa: ulkona on 20 astetta lämmintä!


Päivän syömiset:
- aamupala: turkkilaista jugurttia, Muksu suvihedelmää, Valion mustaherukkamehua, pala tummaa suklaata
- lounas: 2 1/2 dl Knorrin tomaattivuohenjuustokeittoa, 1/3 prk raejuustoa
- päivällinen: kreikkalainen salaatti, raastesalaatti, salaatinkastike, jotain edam-tyyppistä juustoa
illalla: valkoviiniä, jos auttaisi nesteiden poistumiseen...:) Ja vitutuksen.

3 kommenttia:

 1. Kokeileppa syödä vähän runsaammin, jos siitä olis apua.

  Eikös noi Siwat/Salet/Alepat oo aina auki?

  Tsemppiä ja kärsivällisyyttä!

  VastaaPoista
 2. Siis apuva... Mä oon varmaan vähän anorektikko... Siis pitäis syödä enemmän... No, viikonloppu mökillä... Savustetaan kalaa. Syön reippasti.

  Ja heh, tuossa lähellä on Siwa. Se muuten ryöstetään melkein viikoittain. Voin mä silti käydä siinä. Kiitti huomautuksesta!

  VastaaPoista
 3. Miten paljon noista sinun syömisistä tulee kaloreita päivässä? Koska minustakin syöt ihan hirveän vähän... Enkä nyt halua olla pessimisti, mutta en ymmärrä miten ihmeessä voisit lopun elämääsi syödä noin vähän. Minusta on tullut jonkinlainen proteiiniuskovainen, mutta ehkä sinäkin voisit kokeilla syödä muutaman päivän todella proteiinipainotteisesti, ehkä se auttaisi?

  Blogissani on muuten haaste sinulle.

  VastaaPoista