maanantai 17. joulukuuta 2012

Ärsyttää...

...nimittäin tuo kotimaisten radiokanavien anti. Olen tainnut joissakin kommentaissa jo vähän mainitakin asiasta. Yleensä en kuunetele radiota muulloin kuin siivotessa, mökillä ja työmatkoilla. Miksi joka kanavalla on juontajia, jotka puhuvat mitä sylki suuhun tuo ja vielä naurellaan porukalla omille kommenteille? En kertakaikkiaan jaksa kuunnella jatkuvaa lätinää. Mihin ovat häipyneet lapsuuteni "sävelradioden" kaltaiset kanavat? Kanavat, joilla juontaja ilmoittaa "Nyt esiintyy laulu- ja soitinyhtye Uriah Heep". (Tämä juonto on tosi...:)). Eikä mitään kommentointia väliin. Tänäänkin työmatkan aikana juontaja lätisi pitkät pätkät jostain lehtiartikkelista ja värien vaikutuksesta mielialaan. Minä vaihdoin kanavaa. Siellä sama juttu. Omia ääniään rakastava juontajapari keskusteli "asiantuntevasti" joulusiivouksesta, ihan kuin heidän mielipiteensä olisivat olleet jotenki ainoita oikeita. 

No, se siitä. ostin itselleni jouluherkun, jonka syön ihan itse. Mutta vasta joulunpyhinä. Nam!


6 kommenttia:

 1. Ihan samaa mieltä! Varsinkin aamuisin typerät radiolätinät tympii.

  Mutta näyttääpäs hyvälle <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä! (Ja sinä olet sekä minun että tyttäreni blogin lukija) :) :) :)

  VastaaPoista
 3. Ilokseni löysin tuolta meidän marketista tummasta suklaasta tehtyjä konvehteja, nyt tuli joulu meidänkin perheeseen. Tosin tein ison ja pienen rasian kohdalla jonkin aikaa harkintaa ja valitsin sitten pienemmän. Ei sitä mahan täydeltä.

  VastaaPoista
 4. Voi mä tunnistan nuo konvehdit. Ihania! Hyvä ajatus muuten tuo, että on yksi hyvä suklaa itselle. Tuossahan määrä rajoittuu huomaamatta. Monta pakettia suklaata (yleensä 1-2 kg! saatu lahjaksi) on hirveä yhdistelmä.

  Minä en kestä radiokanavia lainkaan. Siivotessa kuuntelen podcastejä kännykästä. Se on mukavaa!

  VastaaPoista
 5. Aikku: hyvä valinta! Anonyymi: minäkin pistän yleensä jonkun cd:n soimaan... Vanha kunnon Nordman on kova sana siivotessa.

  VastaaPoista
 6. Minä myös olen tästä niin samaa mieltä! Minä inhoan kuunnella puhetta radiosta, haluaisin kuunnella vain musiikkia. Siksi en olekaan kuunnellut radiota vuosiin, kun pelkästään ärsyttää juontajien hölinä. :/

  VastaaPoista