perjantai 28. joulukuuta 2012

Nyt vihertää!


Ensinnäkin. Joku (en minä) oli ostanut meille joulualesta puoleen hintaan noita Vihreitä kuulia. Ne ovat olleet markkinoilla niiiiiin kauan kuin minä muistan. Lenita Airisto syö lukemani mukaan makeisia kerran vuodessa. Nimittäin juuri joulun aikaan rasiallisen noita Vihreitä kuulia. Joten eiväthän ne sitten voi olla lihottavia:). Muistan, kun kerran lapsena sain niitä kyläpaikassa. Onnnistuin ottamaan tuon kuulan pois paketista niin, että sen toinen puoli jäi siihen rasiaan. Ja rasia jatkoi matkaansa... Nyt kyllä osaan ottaa kuulan pois rasiasta niin, että varmasti saan molemmat puolet mukaani.Toiseksi. Tässä sitten päivän ateria, ravunpyrstö-caesarsalaatti romainesalaatilla. Lisäksi vähän tuorepasta-paprika-omena-kaprissalaattia. 

Röyh! Olen puhunut (blogannut)!

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset sapuskat! Minä keitin eka kertaa elämässäni kinkun jämistä hernekeiton. Olipa hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Aviokki teki kinkku-lohi munakasta. En kertakaikkiaan voinut syödä enää mitään, missä on kinkkuun viittaavaakaan. Toki maistoin sitä noin 5x5 cm palasen. Oli se ihan hyvää, mutta ei niin ei.

   Poista
 2. Vihreät kuulat taitaa olla ainoita nameja, joihin mulla ei oo minkäänlaista kiusausta. Syön kyllä, jos tarjotaan, mutta ite ostan vain suklaata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää olla todella kovana, että saan näppini pidettyä erossa näistä.

   Poista