sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Puolikuntoinen

Tässä tämä itsenäisyyspäivän aika ja ylimääräinen vapaa on mennyt. Koko ajan vähän puolikuntoisena. Lihaksia särkee, päätä särkee, kurkku kipeä, mahaa kipristelee, väsyttää... Mutta ei vain ole kuumetta. Oikeastaan koko nämä neljä päivää ja jos tarkemmin muistelen, meni jo edellinen viikonloppu huonovointisena. Ei auta kuin raahautua huomenna työpaikalle.

Tänään oli taas yhdet syntymäpäivät, kenenkäs muun kuin Aviokin suvun puolella. Onneksi ei herkut maistunut. Laskin, että tarjolla oli yhdeksää erilaista herkkua...

Samalla reissulla kävin ostamassa joulukuusen. Valkoisen tekokuusen. Jos kerran kuusi on tekokuusi, niin olkoon sitten kerralla tekokuusi. Pistän sitten joulunaikaan siitä tietenkin tänne kuvia. Yleensä meillä on ollut aina oikea joulukuusi, sellainen ihan pieni. Mutta oma vaivansa ja sotku sitäkin tulee. Nyt katsotaan, millainen tunnelma tulee tekokuusesta...


4 kommenttia:

 1. Meillä oli viimeksi joulukuusi joskus vuosisadan vaihteessa ja kun tapaninpäivän jälkeen nakkasin kuusen ikkunasta ulos ja hain lääkekuurin, päätin ostaa seuraavaksi tekokuusen. Ostin kunnollisen ja sama kuusi on edelleen käytössä. Tyttärellä on sellainen pienempi valkoinen. Tämä on varsinainen ekokuusi, kestää vuodesta toiseen.

  Puolikuntoisena ei todellakaan ole kiva olla. Toivottavasti vointi paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen pitkään miettinyt tekokuusen hankkimista, nyt sitten Aviokkikin suostui siihen. Nimittäin viimevuotinen kuusi veti kerralla nesteet sisäänsä ja alkoi tuoksumaan tosi voimakaalle. Jännä nähdä, mitä lapset sanovat, kun tulevat maailmalta joulun viettoon kotiin...:)

   Poista
 2. Toivotaan, että huomenna on jo parempi olo, vaikkakin tylsäähän se on, että vapaat on menny puolkuntoisena.

  Itse tykkään aidosta joulukuusesta, sen tuoksun vuoksi, vaikka niitä kuusen neulasia löytyy jostain vielä juhannuksenakin ;). Tosin nykyään on kyllä upeita tekokuusia, pitäs vaan saada tosia aitoa kuusen tuoksua jostain purkista ;).

  VastaaPoista
 3. Ainahan voi hankkia molemmat! Ystävälläni on ollut jo monta viikkoa tekokuusi portaikkoa koristamassa.

  VastaaPoista