maanantai 3. joulukuuta 2012

Ostoksilla

Käytin tytärtäni ostoksilla. Hän halusi ostaa poikakaverilleen Soda Stream -koneen. Kylläpä niitä olikin monenlaisia ja monen hintaisia! Ja samalla ratkesi minun viimeinen lahjapulma. Tytär osti sen koneen ja minä tulevalle vävy-ehdokkaalle siihen sopivia makuja, ylimääräisen pullon ja kaasupanoksen. Ei niin kamalan erikosta, mutta sopiipahan ainakin teemaan. Itse kyllä mietin, tulisiko tuolla koneella päryyteltyä juomia? No, Tyttären mukaan sillä on kanattavampaa tehdä itse "vissyä", kuin ostaa sitä jatkuvasti kaupasta.

Keskiviikkona olisi yhdet ylioppilasjuhlat. Syksyn ylioppilaita ei todellakaan hehkuteta yhtä paljon kuin keväällisiä. En löytänyt kirjakaupasta edes sellaista rahakuorta, joka olisi nimenomaan osoitettu ylioppilaalle. Yhden, tasan yhden, pelkällä onnittelutekstillä olevan rahakuoren löysin. No, eihän tuo ole iso vaiva itse kirjoittaa tekstejä.

Ja kylmyys sen kuin jatkuu...


Minun Block. Meneeköhän tämä blogi jo vähän lifestyle blogien puolelle?

2 kommenttia:

  1. Minusta yo-juhlat on nykyään aika merkityksetön juttu ylipäätään. En olisi itse halunnut juhlia mitenkään, mutta äiti pakotti. Muita valmistumisia en olekaan sitten huomioinut millään tavalla, en edes kertonut kenellekään.

    Ei minun ainakaan tullut käytettyä, vaikka himoitsin sellaista konetta vuosia. En tykännyt mistään niistä mauista ja jonkin aikaa viitsin hiilihapottaa funlightia, mutta sitten sekin jäi. Nyt se on lojunut kaapissa käyttämättömänä jo ainakin kaksi vuotta. Onpahan sillä ainakin seuranaan popcornkone ja jäätelökone. :D Toivottavasti ei tarvitse raivata tilaa vastikään ostamalleni Dolce gustolle. :D

    VastaaPoista
  2. Niin, se on vain tapa juhlia noita ylioppilaita, mutta minusta se on mukava tapa. Onpahan kerrankin syy kutsua kaikki sukulaiset ja tutut visiitille. Ja tietää, etteivät he koko iltaa istu :) :) :) ja kun OLIN (paino sanalla OLIN) melkoinen herkkusuu, oli ainakin minusta mukava valmistela noita juhlia ja sen seitsemää tarjottavaa. En minäkään sitten ole juhlistanut muita valmistumisia. Nuoret ovat itsekseen pitäneet kavereidensa kanssa juhlia.

    VastaaPoista