perjantai 14. joulukuuta 2012

Viime tipan lahjat

Kävin tänään kaupungilla ostamassa vielä pari viime tipan lahjaa ja lähtihän sieltä mukaan vielä ex-tempore -lahjat tyttärelle ja miniälle. Noihin lahjoihin olisi tarvinnut lehdestä leikatun alekupongin, mutta eihän minulla ollut sitä mukana. Ilmeeni oli varmaan tosi surkea. Onneksi mukava myyjä antoi ne minulle alennuksella ilman kuponkiakin.

Kaupungilta pääsee meille kotiin puolen tunnin välein menevällä bussilla. Tosin matka on niin lyhyt, että sen kyllä käveleekin. Tänään vaan tuuli ja tuiskusi niin paljon eikä minulla ollut farkkujen alla mitään lämmittävää, joten päätin mennä kotiin bussilla. Normi tilanteessa, jos bussi on vasta mennyt, en jää sitä odottelemaan, vaan lähden kävelemään. Nyt sitten olin pysäkillä hyvissä ajoin, 15 min ennen bussin tuloa. Ja bussia ei kuulunut, ei kuulunut, ei kuulunut... Perjantai, jouluruuhka ja huono keli... Kaikenkaikkiaan odotin bussia noin 50 min. Jos olisin tuon tiennyt, olisin palelemisen uhallakin kävellyt kotiin. Aviokki sanoi, että olisit ottanut taksin. Täh! Kun tuo kaupungin sisäinen Citybussi maksaa vain 1,50€ voi sitä siihen nähden hieman odotellakin.

Huomenna lauantaina on jälleen työpäivä. Ihan mielelläni minä teen silloin tällöin (lain mukaan kaksi kertaa vuodessa) lauantai työpäiviä, kun niillä saa sitten vastaavasti vapaata.

Joulu joskus jossain kaukana...

2 kommenttia:

  1. Bussia odottaessa aika menee todella hitaasti. Eilen iltapäivällä odottelin itsekin bussia pysäkillä ja vaikka odotus oli vain 10 minuuttia, tuulessa ja tuiskussa aika tuntui paljon pidemmältä.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Yritin viihdyttää itseäni tarkkailemalla ohikulkijoita... Onko viime tipassa muuten yhdyssana? Mä olen hirveän huono noissa yhdyssana asioissa...

    VastaaPoista