sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Auts!

Tänään pilkkoessani sipulia leikkasin pois palasen myös sormenpäästäni. Vähän aikaa mietin, pitääkö lähteä päivystykseen, mutta sidoin haavan tiukasti ja verenvuoto tyrehtyi. Juuri ennen tuota pikkomista olin leikannut kynnet lyhyeksi. Jos en olisi leikannut niitä, olisi sormenpääkin ehkä säästynyt veitsen törmättyä kynteen. Pikkuisen vielä sormenpäätä jomottaa. 

Paketoin eilen joululahjat. Mitään kovin taiteellista en jaksa tehdä. Ihan perinteisellä linjalla mennään.
Joissakin naistenlehdissä ja blogeissa lahjapaketeista tehdään todellisia taideteoksia. Täytyy olla kyllä hurjasti ylimääräistä aikaa ja viitseliäisyyttä. Roskiinhan ne paketointiainekset lopulta päätyvät. Minä pistin jopa yhden hankalasti paketoitavan lahjan paperipussiin (tuolla oikealla yläkulmassa pilkistää pikkuisen, lukee Stocmann). Puristelin pussin suun tiukasti kiinni, sidoin ja kiharsin ympärille paaaaljon pakettinarua.

6 kommenttia:

 1. Auts! Pikaista paranemista sormelle. Mulla on lahjojen suhteen sama asenne. Paketointi on minusta kivaa ja lahjojen antaminen on kivaa, mutta sisältöhän lienee pääasia ja ylipäätään se muistaminen. Ei riitä kärsivällisyys eikä varmaan taidotkaan muuhun kuin peruspaketointiin. :) Eräs kaveri facebookissa hekumoi, kuinka jokainen paketti on niiiiiiin tunteella paketoitu ja tarkkaan valittuun paperiin kääritty ja melkein sydänverellä solmittu. Ja mihin se paketti sitten joutuu? Muiden joukkoon, ja kohta revitään auki... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja etenkään pikkuväelle sillä paketilla ei ole mitään merkitystä...

   Poista
 2. Hienot paketit on kivoja katsottaviksi. Ei niistä varmaan muuta iloa ole tekijän oman taiteiluilon lisäksi. Mutta arvostan niitä, jotka osaa ja jaksaa. Itse menen normaalilla linjalla ja samoin lähipiiriini, koska tajusin juuri, etten ole ikinä saanutkaan kovinkaan ihmeellisesti paketoituija lahjoja. Stockmanin paperipussit on meilläkin tuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toki minäkin arvostan sitä, että joku on nähnyt vaivaa. Ja hih, nyt vasta huomasin, että tuossa mainitsemassani kaupan nimessä on myös k-kirjain... Nimim. ikuisesti sanasokea ja lukihäiriöinen. Ja toinen hih. Sinulta puuttuu siitä kaupan nimestä yksi n-kirjain...

   Poista
 3. Oi ja voi, toivottavasti sormesi on parantumassa. Jos ei niin käyhän näyttämässä lääkärissä ja hakemassa kuuri. Leikkasin nimittäin pari vuotta sitten maissia halkaistessani nimettömästä pään pois ja lääkäriinhän sitä oli lähdettävä. Lääkekuuri ja jäykkäkouristusrokote sekä kaikenlaiset ohjeet. Piti huuhdella ja laittaa sidettä ja tuppoa ja vaikka mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormi näyttää olevan hyvällä mallilla. Ilman tikkejä selvittiin! Pitää muistaa olla varovainen tuon terävän Victorinoxin veitsen kanssa.

   Poista