perjantai 21. joulukuuta 2012

Talvipäivänseisaus

Tänään siis käännetään taas maapallon kampea niin, että syvin pimeys on selätetty. Ulkona on paukkuva pakkanen , -23°C. Onneksi ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. Kuuntelin, kuinka työkaverit valittivat hirveistä jouluruuhkista, eräskin sanoi odottaneensa yli 20 min. jossain risteysruuhkassa. Minunpa ei tarvitse jonotella ruuhkissa. Kaikki tarvittava on hankittu, mitä nyt vähän täydennystä haen vielä huomenaamulla.

Aion todellakin olla kaupan palvelutiskillä heti klo 8.00. Graavilohi ja -siika on saatava joulupöytään. Tänään teen lasimestarin sillin ja Aviokki aurajuustosillin.

Nyt tapahtui sellainenkin ihme, että törmäsin suklaaseen, joka on mielestäni kertakaikkisen pahaa. Nimittäin Fazerin Joulusuklaa.
Ei ollenkaan minun makuuni. Pitänee kaataa karkit takaisin rasiaan ja antaa jollekin, joka pitää niistä. Ihmeellisen tunkkaisen makuisia. Sisällä mausteista tryffelitäytettä... olisivat jättäneet sen mausteen pois.
Harjoitelmaotos kamaran panorama-toiminolla. Ei mennyt vielä ihan nappiin. Tässä kuitenkin vuosien varrella keräämäni tonttuparaati odottaa aattoiltaa.

4 kommenttia:

 1. Mulla on vielä kaikki joulu jutut tekemättä... Mutta ei hätää ehdin tekemään sen mikä on mielestäni tarpeen =D.

  Oikein ihanaa Joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jokainen tekee sellaisen joulun kuin näkee tarpeelliseksi. Jos joulumieli tulee ylenpalttisella siivoamisella, sitten on siivottava. Minä teen jouluruuat, siinäpä se.

   Samoin mukavaa joulua Sinulle!

   Poista
 2. Onkohan tuo joulusuklaa samaa kuin Fazer myi levynä joitakin vuosia sitten? Se ei ollut mielestäni hyvää lainkaan.

  Ihana tonttuarmeija !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa vastata tuohon... Suklaa on kuitenkin pahaa... Vahingosta viisastuu! Tonttuja on tosiaan tullut kerattyä jo monta vuotta. siitä se vähitellen kasvaa.

   Poista