tiistai 4. joulukuuta 2012

Mielenrauha

Olen ahkeroinut viimeaikoina melkoisen paljon töiden parissa. Nämä blogipostauksetkin ovat jääneet melko tyngiksi. Ja aina vaan ei ole niin paljoa asioita. Mutta tänään iltasella sain tehtyä kaikki töihin liittyvät rästihommat pois. Mikä ihana tunne! Ei ole mitään tekemätöntä työhommaa, joka painaisi mieltä. Aion juhlistaa tätä tilaisuutta lukemalla jonkin hyvän kirjan.

Minulla on paha?/hyvä? tapa ostaa aina kirja, jos jokin sellainen mielenkiintoinen putkahtaa eteen. Eläkepäiviä odottomassa? Nytkin on hyllyssä kaksi erilaista elämänkertaa odottamassa lukemista. Keith Richards: Elämä ja John Simons: Koneen ruhtinas. Molemmat kirjat ovat ilmestyneet jo aikaa sitten, mutta en vain ole saanut niitä luettua.

Ja sitten tässä joulun aikan aion neuloa jotain. Tuohon lähistölle avataan uusi lankakauppa. Ensin pitää neuloa koiralle takki. Ja sitten ehkä alan virkkaamaan isoäidin neliöitä joillain herkkuväreillä. Tai yksinkertaisesti harmaa-vaikoinen-musta väreillä. Mitä niistä teen? Ei vielä aavistustakaan:)


Palloista olikin jo kuva. Nyt kynttelikkö mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti