sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lammaspaisti

Taas se tuli todistettua. Nimittäin, että en pidä lampaan lihasta. Tai sitten minulle sattuu aina joku maanantaikappale-paisti. Lähimarketista ostin sen uusi seelantilaisen savumarinoidun lampaanpaistin. Paistamisen aikana koko talo alkoi tuoksua tuolle savumarinadille. Ja tuo 1,4 kg:n paisti kutistui melkein puoleen. Mitähän nesteitä ne olivat siihenkin paistiin lisänneet? Pari siivua söin, Aviokki saa huolehtia lopusta. Olisi sittenkin pitänyt tunkea se täyteen niitä valkosipulinkynsiä. Mutta kun aamulla herätessäni klo 6,30 talviaikaa, en millään jaksanut ajatellakaan moista hommaa...

Joten salaatti-linjalla mentiin...

4 kommenttia:

 1. Minä söin kylässä superhyvää suomalaista lammasta. Ei villan makua ja todella maukasta. Valkosipulin kynsiä oli laitettu runsaasti. Pitäisi joskus itse yrittää valmistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuten aiemmin mainitsin, olen kerran onnistunut lampaanpaistin kanssa. Mutta kannatta yrittää! Se on hyvää, jos se onnistuu.

   Poista
 2. Mikähän siinä on että toiset ei kyllä välitä lampaasta ollenkaan. Mutta toisaalta joskus on kyllä ihan villanmakuista lammasta. Ei hyvää. Me syötiin lampaan sisäfileitä, todella loistavia, ja tutuilla oli lampaanpaistia. Aivan uskomattoman hyvää!
  Mistä tulikin mieleen että kaapissa on vielä savulammaskimpale. Hmmm. Toivottavasti se ei ole maanantailammasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pistin loput savulampaanpaistista pakkaseen. Koiralle vaikka pikkuhiljaa syötän...

   Poista