perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tuppereilla!

Joskus ammoisina aikoina päätin, että en enää koskaan osallistu Tuppeware-kutsuille. Mutta kun HyvinTärkeäIhminen esitti kutsun, en epäröinyt hetkeäkään. Ja kyllähän sieltä tuli taas jotakin ostettua. Toivottavasti eivät jää kaappiin pölyyntymään. Kyllähän Tupperwaren erilaiset säilytysastiat ovat ihan käteviä. Hyvä niissä on lounassalaattia töihin kuljettaa. Ainoa, mikä minulla on jäänyt totaalisesti kaapin pohjalle, on salaattilinko... Se vie paljon tilaa ja ei ole nyt mitenkään tähdellinen. Kyllä salaatit saa kuivaksi ravistelemalla.

Osa Tupperwaren astioista on vaan niin kamalan rumia. Kuten "mahdottoman kätevä, tehokas ja tarttumaton uunivuoka..." Minulle astian kauneudella on myös merkitystä. "Tätä ei tarvitse viikkotolkulla liotella valkosipuliperunoista..." Kyllä minä jaksan omaa keraamista uunivuokaani sen verran liottaa. Tai kuka nyt haluaa tarjoilla juotavaa erivärisistä muovimukeista, muuta kuin lasten pihakutsuilla? Juomalasien pitää olla kauniisti muotoiltua lasia.

Olisi muuten hauska päästä kurkistamaan tuon eilisiltaisen ErittäinTehokkaanEsittelijän kotiin. "Minulla on tälläinen siellä täällä ja tuolla... Tästä vaan tyhjennän aina murot... Vähän vain vettä pohjalle ja uuniperuna on valmis... tällä sekoitan... tällä pilkon... vähän vain ravistan tätä..." Joo... "Ja miehellä on tämä ja tuo ja se..." Vielä kerran joo...

Eilisillan syömiset menivät sitten arvatenkin penkin alle. Ohuen ohut siivu tuota Charlottea, yksi suolainen kiekura ja kolme voitaikinasavulohikukkasta...

Ja osa illan emännän varmaan liki 200 munakupin kokoelmasta. Tässä sinistä osuutta.

6 kommenttia:

 1. Siinähän se ongelma tuppereissa onkin, että eivät ole kauniita. Ne on enemmän säilytykseen sopivia.

  Ihania munakupppeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, säilytysastioita. Ruokapöydän kattaus tehdään ihan toisilla astioilla. Ja ovat aika kallliita säilytysastioita. Mutta hinta ei olekaan se pointti, kun näitä kutsuja järjestetään. Ystävyys ja ystävät lienevät a ja o.

   Poista
 2. Minä taas inhoan Tupperin romua, mutta heidän salaattilinkoaan käytän monta kertaa viikossa. Ne ovat niin rumia! Minä ostan mieluummin epäkäytännöllisen kauniin tavaran, kuin käytännöllisen ruman tavaran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Ja sama koskee minulla myös kenkiä... valitettavasti...

   Poista
 3. Minäkin olin perjantaina tuppereilla. Hetken jo mietin, että oltiinko samoilla, mutta tarjoilut näytti eriltä.

  Mä en ois ikinä tarttenu ainuttakaan tupperin esinettä, korkeintaan pakasterasioita, mutta tupperikutsuilla pitää käydä kohteliasuudesta, ja että kaveri sais emännälahjan ja tietty sen takia, että siellä saa kahvit hyvine höystöineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Ystävyyssuhteet ovat tärkeitä. Mutta tälläkin tupperikutsuilla yli puolet esittelyajasta meni siihen, että mitä saisit jos järjestätä kutsut... Minä en kyllä koskaan tule järjestämään.

   Poista