tiistai 26. maaliskuuta 2013

Takki

Kaunis kevätsää jatkuu ja minä olen edelleenkin ilman ajankohtaan sopivaa takkia. Ja taidan olla jatkossakin. Jostain kumman syystä minun on erittäin vaikea löytää koskaan mitään miellyttävää vaatekaupasta. Joko väri tai malli ovat kamalia tai koko kokonaisuus on vain ihan kamala... Joskus olen esimerkiksi puseroa etsiessäni päättänyt, että maksoi mitä maksoi, pusero on löydyttävä. Ja sitä ei löytynyt... Onneksi housuongelma on nyt ratkaistu.Tässä siis se Gantin kevyttoppatakki. Tämä miellyttää silmääni. Tikkaus on siisti ja vuorikangas mukava. Mutta se hinta... 345 euroa! Ja jakun kaulus on tuollainen normaalia korkeampi, niin se hankasi ikävästi leukaperiin. Takki on hiukan vyötäröltä kavennettu. Sopiva koko jäi minulta ikävästi selän kohdalta ruttuun eli se oli selästä hiukan liian pitkä. Isompi koko oli sitten selvästi liian iso. Onneksi ei tarvinnut "sijoittaa".


No, ostin sitten äs-etukorttipäiviltä kuitenkin tämän, Gerry Weberin jakun. Ulkotakiksihan tästä ei ainakaan vielä ole.
Sopii myös niiden pinkkien housujen kanssa. Tämäkään ei istu täydellisesti, tähän pitäisi olla isompi etumus, mutta aukihan tällaista sisäjakkua yleensä pidetään. Ja jos äsken valitin, että en löydä vaatekaupasta mitään, niin nyt oli kyllä paljon minun makuuni sopivia kukkakuoseja. Joo, naurakaa vain! Minä pidän niistä. Mutta kamalasti eri kukkakuoseja en viitsi ostaa, varsinaisen sekametelivaatetus siitäkin syntyisi!

6 kommenttia:

 1. Ja mulle ei sovi kukkakuosit yhtään. Aina tuntuu, että olen kuin halvassa yöpaidassa. Mutta tykkään kukkakuoseista ja välillä niitä sovittelen silti. Jospa joskus löytyisi joku sopiva.
  Kaunis jakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakuosi riippuu todella paljon värien harmoniasta ja kukkien tyylistä. Nyt ei mielestäni yöpaitakuosia ollut ollenkaan liikkeellä...

   Poista
 2. Toi Gantin takki näyttää todella makeelta mut väriä vierasta hiukan nimim. Sotkupeikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kevyttoppatakeissa on yleensä värinä lappapuuron punainen, sininen tai musta... Tuota beigeä on useammassa eri sävyssä. Mielestäni tämä sävy on aika raikkaan oloinen. Ja niissä halvemmissa malleissa tikkauskin on vähän sitä sun tätä... Mutta ei siis sopinut minulle... Aluksi minäkin vierastin beigeä, mutta se on aika neutraali väri ja olen hyväksynyt sen.

   Poista
 3. Kylläpäs on kiva tikkitakki. Tykkään. Mää myös vierastan noita kukkakuvioita ja nythän niitä on tullut todella paljon kauppoihin. Saas nähdä koska oma silmä tottuu. Tuossa sun takissa on kyllä kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mun silmä tottui noin päivässä...:)

   Poista