maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pinkki selätetty!

Tänään oli sitten niiden pinkkien housujen aika. Muutama työkaveri mainitsi jotain iloisen värisistä housuista, tiedä sitten oliko ne kehuja vai kauhisteluja. Mutta minusta housut ovat mukavat. Istuvat melkoisen hyvin, vaikka olisivatkin ehkä saaneet olla tuumaa pienemmät. Sitä ei vain muista, että kaikki farkut venyvät jalassa.

Joku päivä käydessäni vaatekaupassa kuulin, kuinka myyjä ja asiakas keskustelivat. "Niin, millaisia farkkuja etsitte?" -No, ne eivät saa olla tiukat. Huoh. Farkut eivät koskaan voi olla liian tiukat. Nimittäin jos ne saa jalkaan. Kyllä ne sitten venyvät.

Värisävy kuvassa ei ole ihan oikea. Luonnossa ovat pikkuisen enemmän fuksiaan päin. Ja varmuuden vuoksi pitkä musta villatakki... Suojapanssariksi...

11 kommenttia:

 1. Wau, sä oot rohkee! Siävät housut.

  VastaaPoista
 2. No aika pitkä turvapaita! Nätit housut. Kun totut väriin, niin ehkä kesää kohti paitakin lyhenee. :-)

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluan, haluaisin, uskaltaisinko. Ihanan keväinen väri.

  VastaaPoista
 4. Hei teille kaikille! Messiin vaan! Nyt vasta huomasin, että villatakki on koirankarvoja täynnä! Mutta kattokaa vaikka Dressmannin mainoksia....Jopa miehille on farkkuja pinkistä vihreään!

  VastaaPoista
 5. Kivan näköset! Kevääksi olis just mukava ostaa jotkut värikkäät mutta jotenkin oon niin tietoinen reisistäni värikkäissä farkuissa, että pitänee vielä ootella hetken tuota painon putoamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan! Osta sinäkin seuraksi pitkä jakku :)

   Poista
 6. Aivan ihanat! Minäkin haluaisin, mutta ei kyllä tässä painossa riitä rohkeus... Mutta tuollaiset värikkäät farkut oli viimeksi muotia joskus 90 -luvun puolivälissä ja olen ihan varma, että minulla on kahdetkin sellaiset vielä tallella, toiset ihan samanväriset, kuin nuo mitkä sinulla on. Sääli vain, etten vieläkään mahdu niihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luonnossa väri on vielä hieman pinkimpi, vähän niin kuin tuossa profiilikukassani. Ihmeellistä, miten kamera vääristää väriä, vaikka mitä säätöjä yritin! Niin, ja mulla oli tuolloin 80-luvulla myös lilat farkut... Käytin ne ihan loppuun.

   Poista
 7. Ihanan pirteät ja keväiset, vaikkei kevättä vielä näy eikä kuulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen kevään on pakko tulla sieltä joskus! Mutta todella, kylmää on ollut...

   Poista