lauantai 23. maaliskuuta 2013

Takki

Minun nykyinen "kaupunkitakkini" on ainakin 8 vuotta vanha. Se on paksu toppatakki. Olen jo monena vuonna aikonut ostaa uuden takin, ns. välikausitakin, mutta mieluista ei vain ole tullut kohdalle. Muutama viikko sitten näin paikallisessa vaatekaupassa mukavan näköisen kevyttoppatakin. Mutta hinta... 345 euroa! Kevyttoppatakista! No, merkki oli Gant. Mutta kun niitä tavistakkeja saa alle satasella. Ajattelin, että nippa nappa olisin voinut maksaa tuosta takista 190 euroa. Tänään sitten tuossa liikessä oli äs-etukorttipäivä, 20% alennukset kaikista tuotteista. Puoleksi vapaaehtoisesti, puoleksi omantunnonpistoja tuntien marssin ao. liikkeeseen ja sovitin takkia. Mutta onneksi se ei ollut päällä mukava! Kaulus hankasi epämukavasti ja muutenkin se oli hiukkasen liian pitkä. Onneksi. Eipä jäänyt harmittamaan yhtään.

Vanha takki saa siis kelvata edelleen. Käy niin kuin viime vuonnakin. Takki vaihtuu talvitakista suoraan farkkutakkiin. Mitä noita välikausitakkeja ostelemaan.

"Heitä jo! Kuinka lähelle se pallo pitää tuoda, että sä ymmärrät nakata sen pitkälle ja mä juoksen?"

2 kommenttia:

  1. Ootko ollut 8 vuotta sitten samoissa mitoissa kuin nyt? Itse ostin täksi talveksi uuden toppatakin ja maksoin tietysti ihan järkyttävän paljon siitä ja nyt tiedän jo etukäteen, että ensi talvena sitä on turha koittaa käyttää, jos kuuri onnistuu. Jää nimittäin auttamattomasti liian suureksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, suurinpiirtein. Oli tuommoinen paksumpi kausi tuossa välissä. Se takin malli on niin hyvä, että mahtui mahan kohdalta kiinni, vaikka olin vähän tukevammassakin kunnossa. Vyötä vaan löysälle! Nyt tuo takki on kyllä isohko, mutta vyötä vaan kireämmälle!

      Poista