perjantai 1. maaliskuuta 2013

St Paulia, osa 2

Tuo blogin tilastojen tarkastelu on sitten mielenkiintoista hommaa. Kukahan tänne blogiin on eksynyt Kolumbiasta? Aasian maat ymmärrän kyllä, suomalaisiahan lomaileekin siellä aika paljon, mutta Etelä-Amerikka. Mutta mukavaahan se on, että lukijoita riittää.

Tuohon muutama päivä sitten kirjoittamaani St Paulia-juttuun on tullut mukavasti kommentteja kukkien menestyvää kasvatusta varten. Kahvia, lämmintä vettä ja lattiavahaa :) (tuo viimeinen oli tarkoitettu ikäänkuin viimeiseksi voiteluksi). Nyt sitten on vain ongelma, mitä ohjetta alan seuraamaan. Kuten sanoin, kasvatin niitä itsekin aika hyvällä tuloksella. Mutta sitten muutto puutalosta kerrostaloon, ehkä erilainen vesi, eri auringon suunta ja -täytyy myöntää, asian "unohtuminen". Kastelu taisi jossain vaiheessa olla mitä sattuu. Ja nyt tulos on tämä:


Kolme surkeaa yksilöä. Vasemmanpuoleista valkokukkaista trimmailin eilen, oikea lilakukkainen työntää vain lehtiä ja etualan pinkki näyttää siltä, että voisi kuukahtaa milloin tahansa...

Katsoin muuten tänään tv:stä miesten viestin sieltä Italian kisoista. En minä nyt niin paljoa urheilua inhoa. Viestistä en nyt osaa sanoa mitään kommenttia, mutta olihan mahtava ilma ja mahtavat maisemat siellä Val di Fiemmessä! Minulla taitaa mennä hiihtoloma lähinnä pakkasta pakoillessa sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti