keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tänään klo 13.02

... oli kevätpäiväntasaus. Tuolla kellonlyömällä maapallon kampea käännettiin jälleen niin, että aurinko saa yhä enemmän valtaa meillä täällä pohjolassa. Tiedän, että tämänkin blogin lukijoissa on niitä, joiden mielestä syksy on paras vuodenaika. Ei minusta. Mutta sehän tästä maailmasta tekeekin niin mukavan paikan, kun me kaikki ihmiset olemme niin erilaisia. Minun mielestäni saa tulla vaikka kuinka pitkä helleputki, en valita!

Tein eilen muuten jotain ennenkuulumatonta. Ilmoitin kesämökkimme ehdokkaaksi "Huvila ja huussi" -ohjelmaan. No ei se sinne pääse, koska a) mökkimme on tuiki tavallinen 70-luvun rötiskö, b) kuvausryhmä ei lähde varmasti kehä kolmosen ulkopuolelle ja c) minulla ei ollut aavistustakaan, millä rahasummalla saisi edes jotain aikaiseksi... Mutta jonkinlaisen hakemuksen tein... Yrittänyttä ei laiteta!

Jälleen yksi kukka lähti kaupasta mukaan, alle 3 euroa.

5 kommenttia:

 1. Mä olen ihmetellyt pitkään, miks musta tuntuu että on kevättä rinnassa. Yhtäkkiä taas kaikki tuntuu mahdolliselta ja toiveikkaalta. Tuota HuvilaHuussia minäkin olen monta kertaa pohtinut, meidän mökki kaipaisi kokonaisen piharemontin lähinnä (suunnittelijan ja kaivikoneen nyt aluksi).

  Kevät ja kesä on musta parhaita. Talvella voi kuitenkin hiihtää ja siitä tykkään:)
  VastaaPoista

  VastaaPoista
 2. No jippia jee! Peukut pystyyn, että pääsette ohjelmaan! Olen itse haaveillut siitä monesti, mutta minulta loppuisi rohkeus. Muista kertoa, miten käy. Ne muutokset ohjelmassa on usein aivan upeita.

  VastaaPoista
 3. Hei Iiris ja Anonyymi!

  Vähän kyllä itsekin ihmettelin, mikä minuun meni...:) Mutta en usko laisinkaan, että ohjelmaan päädymme. Ja tuon ohjelman sisustussuunnittelijan linja on, että katto valkoiseksi ja hirret valkaistaan "raikkautta tuomaan" ja tekstiileihin ruutua ja raitaa "antamaan ryhdikkyyttä". Mutta mitä väliä, uudistus olisi kyllä tarpeen! Ja ennenkaikkea neuvoja, kun itse ei osaa tehdä mitään...

  VastaaPoista
 4. Wau sie teit hienon vedon! Itse hain vuonna nakki ja muussi Innoon, mutta ei sieltä koskaan kuulunut mitään. Mut mä peukutan kovasti, että teidän mökki pääsis mukaan.

  VastaaPoista