lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lazy Saturday

Kaunista, mutta niin kylmää. Laiska lauantai. Yöpuku päällä klo 14.00 saakka. Lehden lukua peiton alla. Sitten olikin jo aika päiväunille. Eiliset salaatinrippeet ateriaksi. Ei muuta tänään.Mökkimaisema.Eiliset kukat. Olisi pitänyt ottaa vain yhden värisiä... No, onpahan piristystä päivään.

8 kommenttia:

 1. Tulppaanit <3. Minäkin hain eilen kaupasta kolme eriväristä kimppua. Hyvin sopivat samaan vaasiin. :)

  Laiskat päivät ovat tarpeellisia. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin minäkin ostin... Olivat tarjouksessa. Kevään ensimmäiset tulppaanit!

   Poista
 2. Ihanalta kuullostaa päiväsi! Tuollaiset päivät on niiin mukavia aina välillä. Tosin niitä tulee vietettyä ihan liian harvoin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin tällöin vietettyinä oikein tervetulleita! Mutta voni sanoa, että onneksi aina ei ole mahdollisuutta moiseen. Menisi muuten hohto koko asiasta.

   Poista
 3. Hrrrr, kylymä o ollu tännää ja nytki mittari näyttää -25 täälä Virpparisa, mutta mulla o täälä 12 viikkone kultsi viikonloppuhoijosa ja kyllä sen kansa hiki valluu, en muistanukkaa, että mite raskasta se tuommosen vilikkaan pikkupennun kansa o... huoh, me tytöt ollaa iha kuitteja. Kahen viikon päästä se tullee meille 10 viikoksi, siinä meillä o hommaa :D :D :D Kissakkaa ei oo ollenkaa ilone tuosta pikkukoirasta ja se taas rrrrakastais kaikkea ja kaikkia <3, niinku vaa pennut voi rakastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulu city -18°C, ja rotu on....? Siis kultainen noutaja... Mutta ku koirat vaan on niin ihania...

   Poista
 4. Muistan lapsuudestani, että aina piti vaihtaa nopsaan yöpaita päivävaatteisiin; ei puhettakaan, että olisi hilluttu pyjamassa puolille päivin. Omien lasten olen antanut olla vaikka koko päivän pyjamassa ja näin on varmaan tapahtunutkin useamman kerran tai sitten kuopus on saattanut vaihtaa pyjamanhousut iltakuudelta pariksi tunniksi ja sitten pukea uudelleen flanellit päälle. Itse en vieläkään pyjamassa kovin pitkään aamuisin ole, vaihdan trikoot ja teepaidan, mutta sehän on melkein sama asia. Nykyinen kotiasu ihan vakituiseen. Naapuri kävi hakemassa yksi päivä nimeä rakennuslupahakemukseen ja kysyi, että oletko sinä pukeissa :) Juu, tämä on mun kotiasu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheilukalsareissa on mukava olla! Ja jos yöpaidassa pyörii kovin pitkään, niin ei sitä samalla yöpaidalla oikein viitsi mennä enää nukkumaan. Mutta pyjamapäiviäkin pitää elämässä olla!

   Poista