maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ostoksilla

Nyt sitten päätin lähteä sinne vaatekauppaan. Ja löysinkin jotain. Olen niiiiiin ilonen.
Alimmaisena perusfarkut. Kerrankin löytyi sopivalla lahkeenpituudella (Gant). Sitten nuo pinkit farkut (Gant). Näitä minä kävin katselemassa jo aiemmin, ja päätös ei horjunut, joten ostoskoriin. Ovat aivan ihanat, mutta näistä pitää lyhentää lahkeet. Se on minulle tuttua. Ja sitten nuo kaikista ihanimmat housut eli kukalliset farkut (Marc Aurel). Nämä näin kaupassa ensimmäisenä ja ajattelin heti, että siinä ovat kesähousuni. Kyllä nyt kelpaa. Eiköhän näillä mennä pitkälle syksyyn. Kun kiertelin kaupoissa, huomasin, että tuollainen kukkaprintti on tämän kevään uutuus. Monilla housunvalmistajalla oli mukavan näköisiä kukkapöksyjä.

Ja neljäs ostos:Eli kyllä kasvissyöjän vakaumus on hyvin lähellä. Niin, paljonkohan tänään meni rahaa? En viitsi edes laskea... Mutta eipähän ole mitään enää ostoslistallakaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen farkkutrio! Pitäis itsekkin mennä farkkukauppaan, mut ei jaksais. Mä oon niin laiska shoppailija. Kaupoissa mua jurppii ku vaatteetn on merkeittäin (itse kun en ymmärrä merkkien päälle ollenkaan) ku musta olis niin näppärää, että housut yhessä paikassa, paidat toisessa jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkuissa tuo merkkihomma on siinä mielessä hyvä, että jos löytää itselle istuvan merkin, ei tarvitse vastaisuudessa paljoa sovitella. Koska farkkumerkkejähän on satoja ja siinä menee hermot, kun etsii sopivia.

      Poista